Επιστροφές & Αλλαγές

Επιστροφές & Αλλαγές

Επιλέξετε από 2 Τρόπους Επιστροφής:
1. Ταυτόχρονη Αποστολή / Παράδοση – Παραλαβή.
Μας ενημερώνετε ότι θέλετε να προχωρήσετε σε αλλαγή και δηλώνετε τα επιστρεφόμενα και τα επιθυμητά προϊόντα. Το toveloni.gr προχωρά σε άμεση αποστολή των επιθυμητών προϊόντων και κατά την ώρα της παράδοσης δίνετε στον courier τα επιστρεφόμενα προϊόντα. Κόστος επιβάρυνσης: 3,00€

2. Επιστροφή σε 2 φάσεις / Επιστροφή-Παραλαβή-Αποστολή.
Επιστρέφετε τα προϊόντα που θέλετε να αλλάξετε με δικά μας έξοδα (αν τα στείλετε με την μεταφορικη που θα σας υποδείξουμε)  και το toveloni.gr μόλις παραλάβει τα επιστρεφόμενα σας αποστέλλει τα επιθυμητά από εσάς με κόστος των μεταφορικών με δική σας επιβάρυνση.

H επιστροφή οποιουδήποτε προϊόντος πρέπει να γίνεται εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς του.

Λυπούμαστε αλλά το toveloni.gr, για υγειονομικούς λόγους, δεν μπορεί να δεχθεί αλλαγή σε προϊόντα που έχουν δοκιμαστεί και ανήκουν στις παρακάτω ομάδες προϊόντων:
a) γυναικεία σλιπ
b) γυναικεία τοπ
c) ανδρικά μποξερ-σλιπ
d) ανδρικά τοπ

Λυπούμαστε αλλά το toveloni.gr δεν μπορεί να δεχθεί αλλαγή εάν έχει ανοιχτεί η συσκευασία στις παρακάτω ομάδες προϊόντων:
a) καλσόν
b) κάλτσες
Δυστυχώς στην περίπτωση που δεν τηρηθούν οι παραπάνω όροι ο πελάτης επιβαρύνεται με όλα τα έξοδα αποστολής.

Για οποιαδήποτε αλλαγή ο πελάτης επιβαρύνεται μόνο με τα έξοδα επιστροφής των προϊόντων στον πελάτη. Πρέπει να επιλέξετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν. Τα νέα προϊόντα θα πρέπει να είναι τουλάχιστον ίσης αξίας με αυτά των επιστρεφόμενων.

Επιστροφή Χρημάτων:
Το toveloni.gr δέχεται να επιστρέψει το αντίτιμο οποιοιδήποτε προϊόντος μετά από σχετικό αίτημα εντός 5 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος από τον πελάτη. Στην περίπτωση της επιστροφής χρημάτων τα μεταφορικά έξοδα επιστροφής του προϊόντος επιβαρύνουν τον πελάτη. Το επιστρεφόμενο προϊόν θα πρέπει να πληρεί όλες τις προϋποθέσεις που περιγράφονται και για την περίπτωση αλλαγής.

Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να επικοινωνήσετε με το toveloni.gr για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία στο e-mail μας: toveloni@gmail.com ή μέσω τηλεφώνου στο 2661047418